fbpx

borstimplantaat.eu

Een mooi initiatief

borstimplantaat.eu is op initiatief van Aleamed ontstaan om iedere persoon met noodzakelijke vragen rond borstingrepen – van vergroting tot reconstructie en correctie – van zoveel mogelijk antwoorden te voorzien. Veiligheid is altijd het sleutelwoord bij eender welke operatie, en betrouwbaarheid is de kern van de informatie die je op borstimplantaat.eu terugvindt. Net als bij het productengamma van het Duitse POLYTECH, dat implantaten biedt die enorm hoog aangeschreven staan.

Bovendien is ieder menselijk lichaam zo fantastisch uniek waardoor een ‘ultieme leidraad tot de borstingreep’, wat de website tracht te zijn, een onmisbaar element wordt. Iedere patiënt moet zich veilig en voldoende geïnformeerd voelen voordat ze keuzes maken met een impact op het lichaam en de gezondheid.

Je dagen spenderen vol zelfvertrouwen, met een gelukzalig gevoel dat je de wereld aankunt en je je lichaam als geen ander kent en respecteert? Het is (helaas nog steeds) de droom van velen, maar wel eentje die absoluut werkelijkheid kan worden. 

Een esthetische chirurgische ingreep zoals een borstvergroting kan een positief zelfbeeld boosten zodat jij jezelf daadwerkelijk ziet zoals je je diep binnenin altijd al hebt gevoeld. Iedereen heeft het recht om te zorgen voor het eigen lichaam op verschillende manieren, om zich uit te drukken via het lichaam. En dat natuurlijk het liefst zo veilig, verantwoordelijk en geïnformeerd mogelijk. Op borstimplantaat.eu vind je antwoorden op alle vragen rond het plaatsen van borstimplantaten, zodat jij de keuzes maakt die je op het lijf zijn geschreven.   

Veiligheid is altijd het sleutelwoord bij een operatie

Een ingreep aan de borsten kan ook puur om medische redenen plaatsvinden. Wanneer borstkanker is vastgesteld of dichtbij komt in de vorm van een erfelijke aanleg, dan kan een borstreconstructie enig soelaas bieden om opnieuw baas te zijn over je eigen lichaam en om jezelf te heruitvinden. Samen met een oncologisch chirurg zal de plastisch chirurg met jou alle stappen en mogelijke complicaties doorlopen om een amputatie, reconstructie of beide in één operatie zo vlot mogelijk te doen verlopen. Ook hier is het belangrijk dat er gebruik gemaakt wordt van hoogkwalitatieve prothesen die zo natuurlijk mogelijk aanvoelen. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat je ermee instemt