fbpx

borstimplantaat.eu

POLYTECH is wereldwijd een van de grootste en meest toonaangevende producenten van siliconen implantaten. In 1986 startte het bedrijf een eigen productiefaciliteit in Dieburg, Duitsland, en het heeft ondertussen het breedste aanbod aan hoogwaardige implantaten, allen voorzien van een CE-keurmerk. POLYTECH wil de stralende individualiteit van het menselijk lichaam zo goed mogelijk in ere houden door verschillende soorten implantaten aan te bieden.

De implantaten zijn zowel geschikt voor diegenen met een specifiek schoonheidsdoel voor ogen als voor zij die op zoek zijn naar herstelling van de borsten.

POLYTECH biedt patiënten daarnaast de mogelijkheid om in te tekenen op hun programma “Program of Excellence”: zo blijven de implantaten de rest van het leven in het systeem en kunnen patiënten als zij dit willen jaarlijks een enquête invullen, zodat de kwaliteit van de protheses gewaarborgd blijft! 

Het in Kontich gesitueerde Aleamed is opgericht in 2009 als distributiebedrijf en gespecialiseerd in de verkoop van medische hulpmiddelen. Aleamed ondersteunt artsen, chirurgen en verschillende afdelingen in ziekenhuizen door hoogkwalitatieve producten te leveren die voldoen aan strenge vereisten rond kwaliteit, duurzaamheid, zorgvuldigheid en innovatie. 

Ieder lid van het team heeft een uitgebreide kennis van de medische sector. Ze zijn allen bekend met het wereldwijde aanbod en de nieuwste innovaties op vlak van medisch materiaal, zodat ze hun klanten op de beste en meest individuele manier kunnen helpen. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat je ermee instemt